Kinderopvang bij u thuis

Opvang via I C YOU biedt een extra mogelijkheid, namelijk uw kinderen laten opvangen bij u thuis. De gastouder komt dan bij u thuis.

Voordelen van thuisopvang

Het voordeel van thuisopvang is dat uw kinderen hun eigen speelgoed hebben tijdens de opvang en kunnen spelen met kinderen die bij u in de buurt wonen. U hoeft uw kinderen ook niet op te halen bij de opvanglocatie. Eventueel kan de gastouder u extra ondersteunen door het eten alvast klaar te maken of even een was op te hangen.

Uw huis moet voldoen aan wettelijke eisen

U huis is opvanglocatie op het moment dat u uw kinderen thuis op laat vangen en moet voldoen aan wettelijke eisen. Of uw huis voldoet zal worden vastgelegd in een risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid. Mogelijk moet u een aantal dingen aanpassen. De opvang kan pas starten als uw huis voldoet aan de eisen.

Meer dan drie dagen opvang bij u thuis

Wij raden aan om een gastouder bij u thuis te laten opvangen voor maximaal drie dagen per week. Wilt u meer dagen opvang, dan bent u volgens de wet werkgever en u moet dan voldoen aan een aantal werkgeverseisen.

I C YOU gastouderbureau kan u informatie geven over wat er allemaal bij komt kijken als u meer dan drie dagen opvang wilt.

Comments are closed.