Informatie voor gastouders

Ben je geregistreerd gastouder en wil je je aansluiten bij ons bureau dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Dat kan via telefoonnummer: 06-81874582, via een e-mail naar info@i-c-you.com of via het inshrijfformulier voor gastouders op deze website.

Ben je nog geen geregsitreerd gastouder, maar heb je wel minimaal een diploma SPW 3 of Helpende Welzijn ook dan kun je bij ons bureau terecht. We helpen je graag om geregistreed gastouder te worden.Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor je op een rijtje te zetten. Dat kan via telefoonnummer: 06-81874582, via een e-mail naar info@i-c-you.com of via het inshrijfformulier voor gastouders op deze website.

Wat wij onze gastouders bieden is veel begeleiding zowel bij de opvang van de kinderen als bij meer zakelijke gedeelte van je vak. Denk hierbij aan zaken zoals het opzetten van je administratie, belastingaangiftes, etc. Wij zijn ook een bureau dat erg actief is in het zoeken en matchen van ouders die opvang nodig hebben en onze gastouders.

Ook zijn wij een bureau dat graag veel contact heeft met onze gastouders en altijd bereikbaar is voor vragen of voor hulp.

Verder vinden wij de uitbetaling aan onze gastouders erg belangrijk en doen er alles aan om dit zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.
In onze contracten tussen vraagouders en gastouder zit o.a. een betalingsclausule. Ook zijn in het contract alle afspraken omtrent de opvang opgenomen zodat er nooit misverstanden kunnen ontstaan over iets dat is afgesproken.

Comments are closed.