Hoe kun je gastouder worden

Je bent welkom
Bij I C YOU gastouderbureau ben je als gastouder van harte welkom. Wij werken met gastouders in de regio’s Dordrecht en Rotterdam. Als je al bij een ander bureau bent aangesloten is dat geen probleem.

Meer begeleiding van het gastouderbureau?
Wil je graag een gastouderbureau waar je veel begeleiding van het gastouderbureau krijgt? Volg je misschen graag cursussen die je helpen nog beter te worden in je werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bonus voor gastouders voor gezinnen die je zelf bij ons aanmeld
Je kunt ook overstappen met opvangkinderen naar ons bureau. Ouders zijn bij ons bureau veel voordeliger uit. Als gastouder verdien je bij ons meer dan bij andere bureaus. Als je overstapt krijg je van ons bovendien een bonus van 30,00 euro per gezin die je zelf bij ons aanmeld. Ook als je niet overstapt met opvangkinderen en later zelf gezinnen bij ons aanmeld, krijg je een bonus van 30,00 euro.

Ik wil graag gastouder worden bij I C YOU
Wil je graag gastouder bij ons worden? Vul dan het inschrijfformulier gastouder in op deze website. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aan welke eisen moet ik voldoen om als gastouder te werken?
Hier vind je de Wettelijke eisen gastouders op een rijtje.

Ik heb geen opleiding om gastouder te worden gedaan
Als gastouder heb je een diploma Helpende Welzijn 2, een SPW 3 of SPW 4 (PW3 of PW4), SPH, MWD, Pedagogiek nodig. Als je geen opleiding hebt gedaan om gastouder te kunnen worden dan kunnen wij je helpen om een diploma te krijgen.

Aan welke eisen moet mijn huis voldoen als ik thuis kinderen wil opvangen?
Als je kinderen thuis op wilt vangen moet je huis aan wettelijke eisen voldoen. Het moet veilig zijn voor kinderen.

Je moet o.a. stopcontactbeveiligers hebben, er mag niet gerookt worden in de woning, snoeren mogen niet binnen het bereik van kinderen zijn. Er mogen geen scherpe messen, schoonmaakmiddelen, etc. binnen het bereik van kinderen zijn. Zo zijn er nog meer dingen waar je woning aan moet voldoen voordat je er kinderen op mag vangen.

Het gastouderbureau komt bij je thuis kijken en helpt je om je woning veilig te maken.
 

 

.

 

 

Comments are closed.