Meer verdienen als gastouder

Meer verdienen als gastouder
Bij I C YOU Gastouderbureau krijgen de gastouders gemiddeld € 4,75 per uur per kind betaald. Als gastouder mag je in overleg met je ouders ook een hoger tarief vragen. De reden hiervoor is dat wij het erg belangrijk vinden dat onze gastouders goed betaald krijgen. Zij zijn het immers die elke dag de kinderen verzorgen en opvangen.

Wie betaalt het als de kinderen bij mij eten?
Als kinderen bij de gastouder blijven eten dan zijn er twee mogelijkheden.
1: De gastouder doet boodschappen, bewaard het bonnetje en declareert het bij de belastingdienst.
2: De gastouder houdt bij wanneer de kinderen bij de gastouder hebben gegeten. Dit wordt op de urendeclaratie geschreven en het bureau factureert dit.

Hoe zit het met de reiskosten die ik maak voor het werk als gastouder?
Kilometers die je maakt voor het werk worden bijgehouden op een formulier dat is gemaakt door het bureau. Kilometers die je maakt voor het werk geven we op bij de belastingdienst. De vergoeding is 0,19 euro per kilometer.

Andere kosten die je maakt als gastouder
VOG´s, inschrijvingen KVK, opleidingen, kun je allemaal declareren bij de belastingdienst. Ook zijn andere zaken vaak aftrekbaar. Het bureau kan je vertellen welke.

Hulp van I C YOU bij het opzetten van je administratie en belastingaangifte
Als je gastouder bij ons wordt helpen we je bij het opzetten van je administratie en je declaraties voor de belastingdienst.

Je krijgt uitgebreide informatie over belastingzaken. Voor meer informatie en voorwaarden kun je alvast kijken bij Belastingzaken n werkn als zelfstandig ondernemer opdeze website.

Comments are closed.